درباره آنتروکوت

کافه دو پاریس "آنتروکوت" توسط "خانم بوبیر" در شهر ژنو سوئیس در سال 1930 با موفقیت بی نظیر و غیر قابل تصوری روبرو شد. او با تهیه منوی ابتکاری و مخصوص خود به شهرت و موفقیت جهانی رسید.
منوی ویژه آنتروکوت شامل استیک مخصوص و یک نوع سس که با فرمول بین المللی تولید می شود، این منو همراه با سالاد ویژه و ابتکاری آنتروکوت سرو شده و سالاد ابتکاری آنتروکوت سس منحصر به فرد خود را دارد.
دسرهای مخصوص شامل پروفیت رول و بستنی های مختلف با سس شکلات سرو می گردد. فرمول تهیه سس آنتروکوت هنوز هم فقط در اختیار رستورانهای تحت کنترل و وابسته آن می باشد.
رستورانها در سرتاسر دنیا سعی در تقلید این فرمول نموده اما هیچ یک از آنها نتوانستند سس مشابه و با کیفیت اصلی را تهیه نمایند.
خوشحالیم به اطلاع برسانیم که رستوران آنتروکوت تهران تنها و نخستین رستوران از این رستوران ها در ایران می باشد