آداب استفاده از دستمال سفره (نپکین)

شهریور

۱۸

آداب استفاده از دستمال سفره (نپکین)

دستمال سفره یکی از ارکان اصلی میزهای فرانسوی هاست. استفاده از دستمال سفره (ناپکین) آداب خاص خود را دارد اما کمتر کسی است که نحوه استفاده صحیح از ان را بلد باشد. رعایت درست آداب میز غذاخوری می تواند شخصیت شما را بسیار دوست داشتنی تر جلوه دهد و در اولین ملاقات، اثر بسیار خوبی بر نوع نگرش میزبان درباره شما داشته باشد. پس بهتر است برخی از اصول کلی انتخاب و استفاده از دستمال سفره را با یکدیگر مرور کنیم.

بیشتر
زبان کارد و چنگال

شهریور

۰۳

زبان کارد و چنگال

در مهمانی ها و رستوران ها می توان بدون به زبان آوردن کلمه ای، با چگونه قرار دادن کارد و چنگال در بشقاب منظور را به میزبان و یا گارسون رساند.

بیشتر
آداب پذیرایی و میزبانی

مرداد

۲۹

آداب پذیرایی و میزبانی

 ترتیب درست پذیرایی و نشستن میهمان ها

بیشتر
آداب رستوران های فرانسوی - بخش سوم

مرداد

۲۰

آداب رستوران های فرانسوی - بخش سوم

در این قسمت از آداب و اصول رستوران های فرانسوی، به بررسی بعضی چیزهایی که در رستوران های دیگر نرمال به نظر می رسند اما در رستوران های فرانسوی چندان نرمال نیستند میپردازیم (بخش سوم)

بیشتر
آداب رستوران های فرانسوی - بخش دوم

مرداد

۱۷

آداب رستوران های فرانسوی - بخش دوم

بسیاری از ما درباره عادات خاص فرانسوی ها در سرو غذا و یا رفتارهای خاص فرانسوی ها در رستوران ها شنیده ایم و حتی بسیاری افراد این اصول را سخت گیرانه میپندارند. در این مقاله به بررسی این آداب میپردازیم. (بخش دوم)

بیشتر
نحوه استفاده صحیح از کارد و چنگال

مرداد

۱۶

نحوه استفاده صحیح از کارد و چنگال

نحوه استفاده صحیح از کارد و چنگال در آداب فرانسوی

بیشتر
آداب رستوران های فرانسوی - بخش اول

مرداد

۱۵

آداب رستوران های فرانسوی - بخش اول

بسیاری از ما درباره عادات خاص فرانسوی ها در سرو غذا و یا رفتارهای خاص فرانسوی ها در رستوران ها شنیده ایم و حتی بسیاری افراد این اصول را سخت گیرانه میپندارند. در این مقاله به بررسی این آداب میپردازیم.

بیشتر
استیک آنتروکوت با سیب زمینی سرخ کرده و سس مخصوص

فروردین

۰۸

استیک آنتروکوت با سیب زمینی سرخ کرده و سس مخصوص

استیک آنتروکوت با سیب زمینی سرخ کرده و سس مخصوص

بیشتر