بهترین استیک تهران در آنتروکوت طبخ و سرو میشود
بهمن 23، 1398

این یک ادعا نیست رستوران فرانسوی آنتروکوت تهران با 18 سال سابقه این ویژگی و ادعا را ثابت کرده .

استیک آنتروکوت بر مبنای استاندارد های بین المللی با برش مخصوص و پس از یک مدت مشخص فرآوری شده تا  بهترین کیفیت و طعم را داشته باشد ،طبخ می شود . سس استیک آنتروکوت اختصاصی و از آنتروکوت فرانسه وارد می شود .

طعم بی نظیر و سبک حالی پس از خوردن این وعده غذایی خوشمزه و مقوی،استیک آنتروکوت را خاص و استثنایی میکند .

به امید دیدار

ارسال نظر

insta linkdin